Appartementen

Tweekamer-
appartementen
47 - 57 m2
Driekamer-
appartementen
72 - 88 m2

Appartementen

Plattegronden

Hiernaast ter illustratie een aantal plattegronden van twee- en driekamerappartementen. Als u op de stippen onder de plattegrond klikt komt de volgende plattegrond in beeld.

Tweekamerappartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet en douche. Driekamerappartementen bestaan uit een woonkamer, een eetkamer met halfopen keuken, gastentoilet, slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Een aantal driekamerappartementen heeft een afwijkende indeling.

Wat we bieden

Appartementen

Nieuwe 
keuken

Nieuwe
keuken

Nieuwe 
installaties

Nieuwe
installaties

Duurzaam

Duurzaam

Moderne 
inrichting

Moderne
inrichting

Nieuwe
Badkamer

Nieuwe
Badkamer

Alle faciliteiten
binnen

Alle faciliteiten
binnen

Appartementen

Renovatie

De Parkflat is in 2022 en 2023 grondig gerenoveerd. De renovatie betrof algemene zaken zoals het dak, de gevel en de installaties. Maar ook de appartementen zijn gemoderniseerd. De appartementen hebben onder meer een nieuwe keuken en moderne ruime badkamers gekregen. De nieuwe gevels zijn voorzien van triple glas. De appartementen zijn voorzien van een videofoon.

Appartementen

Keuken

De appartementen beschikken over een complete keuken met inductiekookplaat, afzuiginstallatie, combimagnetron, koelkast en vaatwasser.

Appartementen

Badkamer

De appartementen beschikken over een ruime badkamer met een wastafel inclusief meubel en spiegel, een douche, een zwevend toilet en een handdoekradiator. Bij de indeling van de badkamer is rekening gehouden met de mogelijkheid dat er zorg verleend moet worden. Indien gewenst kunnen bewoners aanpassingen maken zoals een douchewand, kastruimte en dergelijke.

Appartementen

Buitenruimte

De appartementen beschikken allemaal over een eigen balkon. De grootte van het balkon varieert per appartement van circa 5 m2 tot 15 m2. Daarnaast heeft de Parkflat een grote tuin en een dakterras met uitzicht op Offingawier en het Sneekermeer.

Appartementen

Kosten

De tweekamerappartementen zijn te huur vanaf € 935 per maand plus een voorschot servicekosten van €275 per maand. De driekamerappartementen zijn te huur vanaf € 1.375 per maand plus een voorschot servicekosten van €315 per maand. Prijspeil 2024.

De servicekosten zijn inclusief gas, elektriciteit en water voor uw eigen appartement.

Daarnaast betalen huurders een bijdrage voor het zorg- en welzijnspakket van Zorggroep Hof en Hiem van €310 per maand.