Faciliteiten

Faciliteiten

Alles binnen handbereik

Uw eigen appartement, met alle comfort en zorg binnen handbereik. Zorggroep Hof en Hiem ontzorgt de bewoners dag en nacht. Zo kunt u zelfstandig wonen en bent u tegelijk van alle gemakken en luxe voorzien.

+

Wat we bieden

Faciliteiten

Dineren in ons restaurant + roomservice
Hulp bij boodschappen thuis bezorgd
24 uur per dag zorg & verpleging
Bemande receptie
Kapper
Fysio
Chauffeur
Sportgelegenheid
Concerten & andere activiteiten
Gemeenschappelijke tuin & dakterras
Schoonmaak & wasserette
Garageboxen & parking

Faciliteiten

Kosten zorg- en welzijnspakket

Als bewoner van de Parkflat betaalt u een bijdrage van € 310 per maand per appartement voor de faciliteiten van de Parkflat. U betaalt deze bijdrage aan Zorggroep Hof en Hiem voor de receptie, voor de 24-uurs aanwezigheid van zorgpersoneel en de overige faciliteiten in de Parkflat.

Zorggroep

Hof en Hiem 24/7

Zorggroep Hof en Hiem biedt zeer uitgebreide mogelijkheden aan op het gebied van zorg in de Parkflat. De zorgmedewerkers kunnen u ondersteunen bij een lichte of tijdelijke zorgvraag maar ook als u intensieve zorg nodig heeft. Zorggroep Hof en Hiem biedt in de Parkflat ook het zogenaamde Volledig Pakket Thuis aan. Met deze vorm van zorg kan een bewoner alle zorg en dienstverlening ontvangen die wordt aangeboden in een woonzorgcentrum. Daarmee kan in veel gevallen een verhuizing naar een woonzorgcentrum worden voorkomen. Mocht u vragen hebben over de zorg in de Parkflat, neemt u dan contact met ons op.