Faciliteiten

Faciliteiten

Alles binnen handbereik

Als bewoner van een appartement in de Parkflat heeft u alle comfort en zorg binnen handbereik. Met het zorg- en welzijnspakket van Zorggroep Hof en Hiem woont u zelfstandig én kunt u rekenen op passende oplossingen op het gebied van zorg en welzijn. U kunt tevens genieten van alle faciliteiten die de Parkflat te bieden heeft.

Faciliteiten

Ons restaurant

Iedere dag worden er in onze keuken ambachtelijke maaltijden bereid met verse ingrediënten speciaal voor ouderen in de Parkflat en de omgeving. U kunt hier thuis van genieten in uw appartement of in het gezelschap van anderen in ons restaurant.

Faciliteiten

Boodschappenservice

Uw boodschappen bestellen en (gratis) laten bezorgen? Parkflat Stadsfenne werkt samen met de SPAR om het u gemakkelijk te maken. Op maandag en donderdag kunt u de boodschappen gratis laten bezorgen.

Faciliteiten

Wasservice

Woont u in de Parkflat of in Sneek en vindt u het fijn om ontzorgd te worden op het gebied van wassen en strijken? Dan kunt u gebruik maken van onze wasservice. We kunnen kleding, beddengoed, handdoeken en linnengoed voor u wassen en strijken. Heeft u interesse in deze service? Hiervoor kunt u contact opnemen met de receptie van de Parkflat door te bellen naar 0515 437 437 of door een mailbericht te sturen aan receptie-parkflat@hofenhiem.nl.

Faciliteiten

Activiteiten

Alle dagen in de week zijn er activiteiten. U kunt bijvoorbeeld gezellig een kopje koffie drinken in het restaurant. In de Parkflat is een schilderclub aanwezig. In de grote zaal worden optredens gegeven door diverse koren of bands uit de omgeving. De bibliotheek van Sneek komt eens per twee weken nieuwe boeken brengen, mocht u graag lezen. Eens per maand wordt een bingo georganiseerd. En door de bewoners van de Parkflat wordt er regelmatig gebiljart en koersbal gespeeld. Bij mooi weer is er jeu de boules. Kortom, genoeg te doen in de Parkflat!

Faciliteiten

Sport en beweging

Bewegen is gezond, dat is bekend. Met elkaar bewegen is vaak gezelliger. Daarom is er in de Parkflat een wandelgroep. In de algemene ruimtes van de Parkflat zijn hometrainers beschikbaar. Ook kunt u aansluiten bij gymnastiek of yoga.

Faciliteiten

Receptie

De receptie is geopend op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur en van 14:30 uur tot 17:00 uur. Als u de Parkflat binnenkomt zitten de medewerkers van de receptie voor u klaar. U kunt bij hen terecht met vragen en boodschappen. U bent van harte welkom.

Maatwerk in de zorg

Hof en Hiem dichtbij

Het kan zijn dat er een moment komt dat u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij douchen en aankleden. We vinden het belangrijk dat u zelf de regie houdt en dat u kan blijven wonen in uw eigen appartement. Samen met uw familie en mantelzorger kijken we naar oplossingen om u te helpen. Indien nodig en gewenst kan Hof en Hiem Thuiszorg u helpen zodat u plezierig thuis kan blijven wonen. We kijken samen met u welke vorm van zorg en ondersteuning bij uw persoonlijke situatie past. Wilt u meer weten? U kunt contact opnemen met onze wijkverpleegkundigen via: 0513 437 437.

Maatwerk in de zorg

Zorg- en welzijnspakket van Hof en Hiem

Omdat u graag zonder zorgen en met alle service binnen handbereik wilt wonen, betaalt u een bijdrage voor zorg- en welzijnspakket van Hof en Hiem. Zo bent u verzekerd van alle comfort die Parkflat te bieden heeft. U wordt begroet bij de receptie, er zijn 24 uur per dag zorgmedewerkers aanwezig en er zijn veel faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Met het zorg- en welzijnspakket van Zorggroep Hof en Hiem woont u zelfstandig én kunt u rekenen op passende oplossingen op het gebied van zorg en welzijn. Als extra service komt het huisartsen lab eens per week langs op de begane grond in de Parkflat.

Wat we bieden

Faciliteiten

Restaurant
Boodschappenservice
24 uur per zorg dichtbij
Receptie
Kapper
Sport en beweging
Parkeerplaatsen en garageboxen
Activiteiten
Gemeenschappelijke tuin & dakterras
Schoonmaak & wasserette